Hoe word je Yoga docent?

Zit je dankzij de Coronatijd veel thuis en ben je gaan nadenken over de toekomst? Of geef je al Yoga les maar heb je nog geen certificaat? Wat de reden ook is, op deze pagina lees je meer over hoe je Yoga docent wordt. En dat met een online opleiding van One Yoga.

yoga docent

Begin dit jaar zijn we op vakantie geweest naar Thailand, daar hebben we kennis mogen maken met One Yoga. De manier waarop les wordt is zo prettig, het is voor iedereen te doen. Want Yoga is zoals je misschien al weet je grenzen opzoeken en die accepteren.

Eenmaal terug in Nederland ben ik Yoga gaan voortzetten doormiddel van filmpjes op Youtube. Ook ben ik begonnen met een 30 daagse Yoga Challenge via One Yoga. Iedere dag een half uurtje Yoga met de gecertificeerde Yoga docenten uit Thailand. Het voelt super fijn en ik raad je aan om daar ook mee te beginnen, mocht je nog geen Yoga ervaring hebben.

De opleiding

De vraag was hoe je Yoga leraar wordt? Heel simpel, met een opleiding van One Yoga. Hoe ga je die volgen? Je volgt hem online, je kan het dus op je eigen tempo doen en wanneer het jou uitkomt. De opleiding bestaat uit:

125 uur videolessen van hoge kwaliteit.
Dagelijkse live videomeetingen via Zoom (in totaal 24 uur per maand).
Toegang tot alle in het verleden opgenomen meetings.
Levenslange toegang tot live vergaderingen na het afstuderen.
Exclusieve uitnodiging voor Facebook-groep voor interactie met docenten en mede studenten.
Directe 1-op-1 feedback over interactieve onderwijsoefeningen
150 pagina’s One Yoga handleiding, downloadbaar.
Meerkeuze quizzen ter ondersteuning van het begrijpen van aangeleerd materiaal.
Certificaat verstrekt na afstuderen.

De betaling

Niet geheel onbelangrijk is de betaling. Je kunt namelijk in termijnen betalen of in één keer.

In termijnen betaal je $ 590 USD iedere maand voor vier maanden lang en als je het in één keer betaalt is het $ 1.999 USD.

Misschien denk je nu, wat een hoop geld! Maar voor een echte goede Yoga docenten opleiding betaal je minstens net zoveel en deze kun je gewoon op je eigen tempo volgen. Met hetzelfde resultaat, als het resultaat niet beter is. En vergeet ook niet dat dit een investering in jezelf is.

Via onderstaande knop kun je meer informatie vinden op de website zelf of meld je meteen aan voor de opleiding.

Veel plezier met de opleiding! Namasté

yoga symbool

 

Aanmelden voor de opleiding?

Klik op onderstaande knop om je aan te melden voor de opleiding.